ING Bank beëindigt Primary Dealership voor Nederlands staatspapier per 1 januari 2021

Vanaf begin volgend jaar zal ING Bank niet langer Primary Dealer van Nederlandse staatsobligaties zijn.

ING kondigde aan dat zij heeft besloten haar Primary Dealership in staatspapieren voor Nederland en Duitsland per 1 januari 2021 stop te zetten, in lijn met het door ING onlangs aangekondigde streven om haar activiteiten verder te stroomlijnen, vereenvoudigen en versterken om de uitdagende marktomstandigheden aan te gaan. ING besloot vorig jaar al om Primary Dealership in Italië, België en Turkije te beëindigen. Elvira Eurlings, Agent van het Agentschap: ‘We hebben de goede zakenrelaties tussen ING Bank en het Agentschap altijd gewaardeerd en willen het ING team bedanken voor hun primary dealer diensten de afgelopen jaren.’

Op 11 december 2020 maakt het Agentschap haar Primary Dealers voor 2021 bekend middels de publicatie van haar jaarlijkse Outlook. Meer informatie over de Primary Dealers van het DSTA is te vinden op de website  https://www.dsta.nl/onderwerpen/dealers

https://www.ing.com/Newsroom/News/ING-to-exit-primary-dealership-for-the-Netherlands-and-Germany.htm