Grote betalingen in december? Let op de intradaglimiet

Indien voor grote betalingen in december een hogere intradaglimiet nodig is, verzoeken wij u deze tijdig aan te laten passen.

Een verzoek tot een incidentele verhoging kunt u tot uiterlijk 14 december aanleveren; een structurele verhoging tot uiterlijk 11 november. Het formulier `wijziging intradaglimiet' vindt u op onze website.

Op 22 november 2022 is er vanuit het Ministerie van Financiën een webinar gegeven over de introductie van een nieuw portaal voor schatkistbankieren: Mijn Schatkist.

In onze online demonstratie hebben wij u eHerkenning, de nieuwe manier van inloggen, getoond. Wij stonden stil bij het toekennen van rollen en rechten door een gebruikersbe­heerder. Vervolgens hebben wij een aantal specifieke acties getoond, zoals het wijzigen van een intradaglimiet en de aanvraag van een deposito. Ten slotte hebben wij u een kijk­je gegeven in de rapportenpagina, waar een aantal nieuwe overzichten voor u beschikbaar zullen komen.

Webinar gemist of nog eens terugkijken? Dat kan via onderstaand filmpje (Kijktijd: 55 minuten. Let op, data getoond in het filmpje is fictief.)